Vrijdag 20 oktober stond de eerste etappe van Deel 1, van Winsum naar Pieterburen op het programma. Na een lange autorit van ruim twee uur starten we met een kopje koffie. Na de regenbui hebben we ruim 3 uur gewandeld in een uitgestrekt Gronings landschap. Daarna zijn we naar ons hotel in Groningen gegaan en na een heerlijke maaltijd genoten van een goede nachtrust. De was de etappe het verste weg nu alleen nog etappes die dichterbij zijn.

Donderdag 8 augustus 2019 hebben we de vierde etappe van Deel 2 gelopen, van Millingen aan de Rijn naar Groesbeek. Het was al weer een lange tijd geleden dat we een etappe van het Pieterpad hadden gelopen maar we hebben de draad weer opgepakt. Een mooie route door weilanden en heuvelachtige bossen. De eerste keer dat we de fietsen hebben meegenomen. Dus eerst auto parkeren dan naar de startplaats fietsen, lopen en dan met de auto de fietsen weer ophalen. Op zich prima bevallen.

Pieterpad etappe 4 deel 2

 

Woensdag 26 juli 2017 een volgende route van het Pieterpad gelopen namelijk van Groesbeek naar Gennep. Een route van 14 km. Dit is etappe 5 deel 2.

NB. de routes zijn ook te volgen op: www.wandelnet.nl

Groesbeek Gennep

 

 

Maandag 31 juli de zesde etappe, deel 2 gelopen van het Pieterpad. Dit ging van Gennep naar Vierlingsbeek. De start in Gennep was mooi, een mooie omgeving en een mooie route al liepen we in het beging wat verkeerd. Tot Afferden een prima route maar na het pondje bij Sambeek werd de route wat minder. De laatste 6 km tot Vierlingsbeek waren wat saaier.

Gennep Vierlingsbeek

 

Vrijdag 21 juli 2017 was het zo ver.  De eerste etappe van het Pieterpad stond op het programma. Dit is etappe 7, deel 2 over een afstand van 22 km van Vierlingsbeek naar Swolgen.

20170721_190709000_iOS

 

 

 

Maandag 14 augustus 2017 hebben we etappe 8, deel 2 van het Pieterpad gelopen. Diede bracht ons met de auto naar Swolgen. Vooral het begin was het een hele mooie tocht. Dichter bij Venlo was de snelweg toch wel prominent aanwezig. In Venlo was het daarentegen wel gezellig druk. Van daaruit zijn we met de trein naar Boxmeer vertrokken waar Diede ons weer op kwam halen. Een leuke toch en het weer was perfect.

 

Venlo Swalmen

Vrijdag 24 augustus 2018 hebben we sinds lange tijd weer een etappe gelopen van het Pieterpad. Dit was etappe 9, deel 2 van Venlo naar Swalmen. We hebben deze echter gelopen van Swalmen naar Venlo omdat dat met parkeren van de auto wat eenvoudiger was. Om half 10 vertrokken we in noordelijke richting. Deze etappe is 24 km lang en we hebben dan ook flink doorgestapt. De route was leuk maar wel wat eenzijdig. vooral veel door de bossen gelopen. Om 3 uur ’s middags kwamen we in Venlo bij het station aan. Moe maar voldaan.

 

Vrijdag 4 augustus 2017 stond de eerste etappe wat verder van huis op het programma. was het zo ver. Dit was etappe 12, deel 2 van Sittard naar Strabeek over een afstand van 22 km. een mooie route maar er stond wel veel wind. Uiteindelijk om ongeveer 3 uur aangekomen in Strabeek en toen met de trein vanuit Valkenburg terug naar Sittard. Daarna zijn we naar Maastricht gegaan waar we nog een heerlijke zonnige avond hebben doorgebracht. Bekijk de route op Sittard – Strabeek